Stamboom Stamboom

Op deze kaartjes kan je zien waar er mensen met de naam Stepman of Francke wonen. Je kan ook je eigen naam zoeken in BelgiŽ of Nederland.

op Genealogie Online.

Francke in NederlandFrancke in BelgiŽStepman in BelgiŽ

Ons gezin

Schema

Familie Francke

Hiervoor verwijs ik naar het prachtig werk van Sam Francke en Jaap Dijkslag

Familie Stepman-Van Quathem

Het gezin van Richard Stepman Jan-Baptist Stepman Flavie Stepman Marie Stepman Germaine Stepman Julien Stepman Arthur Stepman Maurice Stepman Richard Stepman Louis Stepman Het gezin van Jules Vanquaethem

Sinds 1987 werken mijn broer Jo Stepman en ikzelf (Marc) aan de stamboom van de familie Stepman-Van Quathem. In de eerste plaats gaat de zoektocht in de richting van onze rechtstreekse voorouders. Om echter de familiebanden met nog levende afstammelingen van onze stamvaders in kaart te kunnen brengen, hebben we ook gegevens genoteerd van personen met een familienaam die in onze kwartierstaat voorkomt. Ondertussen hebben we gegevens verzameld van zowat 36.000 personen !

Foto-album

Op basis van de hierboven beschreven databanken en de gegevens uit ISIS ben ik bezig aan de kwartierstaat van onze zoon David Stepman. Uit respect voor ieders privacy zijn geboortedata en huwelijksdata van nog levende personen niet ingevuld. Je kan deze informatie wel krijgen op eenvoudige aanvraag.

Als je op het boompje klikt, krijg je een schema te zien. Wanneer je de muis over een naam beweegt krijg je informatie over die persoon te zien. Als je erop klikt, wordt die persoon als middelpunt van het schema genomen. Je kan steeds opnieuw beginnen vanaf David door op de knop met het blauwe vierkantje te klikken.

Stamboom van David Stepman

Lijsten

Hier volgen nog enkele lijsten gemaakt met Oedipus II.
Opgelet : wanneer alleen een jaartal bekend is, wordt in deze teksten ten onrechte de datum 1 januari vermeld, omdat het niet mogelijk was een onvolledige datum in te vullen. Bovendien wordt elke relatie tussen 2 personen hier aangeduid met 'trouwen' alhoewel het soms om de biologische ouders van een natuurlijk kind gaat.